Stichting Sociaal Cultureel Werk Burgum - Glinstra State

Woensdag 15 september

Middag
12.00 – 14.00 Proeverij Lunchcafé 
Vanaf oktober start het lunchcafé weer. Bij het lunchcafé wordt er door mensen met een beperking onder begeleiding een lunch gemaakt voor iedereen die wil komen lunchen. Voor €5,- p.p. wordt er een uitgebreide lunch geserveerd tussen 12.00-13.00 uur. Tijdens de openweek is er een proeverij van kleine gerechten die een indruk geven van wat er zoal geserveerd kan worden. We hopen natuurlijk dat dit klanten trekt. Vrijwilligers zijn aanwezig voor informatie.


activi lunchcafe


14.00 - 16.30 Buurtkamer (sociale inloop)
De buurtkamer is er voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje of gezellig samenzijn. Twee keer in de week is er zo’n moment in Glinstra State (ma.mo en woe.mi)
Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Kom gerust langs om te kijken of het iets voor u is. Activiteit voor deze woensdag is: Samen creatief, doen.


debuurtkamer1


14.00 - 16.30 Volkdansen (doen, kijken)
Elke woensdag is er een actieve groep ouderen die volksdansen. (volksdansgroep Blier fan e flier)
Heeft u altijd al willen weten of dit iets voor u is, kom dan meedoen of kijken.
Helaas kan de activiteit Volksdansen niet door gaan i.v.m. ziekte. Mocht u wel belangstelling hebben om een keer te komen kijken of mee te doen, neem dan contact op met Glinstra State. Zoals het nu lijkt kan deze activiteit eind oktober starten.


volksdansen

15.00 - 19.00 Open studio (RTV/NOF)
Ooit al eens een uitzending van de radio bij willen wonen? Dan is nu de kans! RTV/NOF heeft een complete studio in Glinstra State van waaruit de radio-uitzendingen plaats vinden. Let wel op er kan een maximaal aantal mensen in de studio, dus het kan zijn dat u even moet wachten.

rtvnof

Avond
19.30 - 21:00 Countryline dance (doen, kijken)
Countryline dance bestaat al heel lang. In Glinstra State oefent een actieve groep elke week. Probeer het eens en wie weet wordt het ook uw passie.

countrylinePostadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum