Stichting Sociaal Cultureel Werk Burgum - Glinstra State

Culturele Activiteiten Club 

Met de ingebruikname van Glinstra State beschikken we nu ook over een grote zaal (capaciteit ongeveer 250 personen) met podium. Deze zaal leent zich o.i. uitstekend voor allerlei activiteiten zoals concerten, film, theater, lezingen enz.. 

Voor wat betreft de film voorziet Filmcafé Burgum duidelijk in een behoefte met een film op elke laatste donderdagavond van de maand en daar tussendoor regelmatig thema-films. Wat betreft andere culturele uitingen waren er in dit voorjaar 3 activiteiten gepland : Grutte Bekken-Lytse Hartsjes, Elvis Memory Show en het Muzikamer Festival. 
Helaas ging vanwege het coronavirus de laatste twee evenementen niet door maar zij komen terug zodra dit weer mogelijk is! 

Maar, we willen graag meer op de planken. Daarom zoeken we enthousiastelingen die in een Culturele Activiteiten Club meedenken over wat er in een dorp als Burgum aangeboden zou kunnen worden en daarnaast willen helpen om de bedachte activiteiten ook werkelijk van de grond te krijgen! 

Voel je je aangesproken? Dan horen we graag van je. Dat kan via tel. 0511 - 469060 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

cultuur

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum