Buurtkamer

activi creaSinds april 2019 is de Buurtkamer in Burgum geopend. In de Buurtkamer gaat het om contact met de ander, ergens bij horen, een plek waar je naartoe kunt, waar je meedoet met anderen. Een plek waar je niet verplicht elke week naar toe hoeft, wel zeker iedere week welkom bent.

We hebben al diverse leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er een bingo geweest, zijn we creatief aan de slag gegaan en heeft er een koor opgetreden in de Buurtkamer Burgum. Ideeën voor activiteiten zijn altijd welkom. Uiteraard is deelname aan activiteiten niet verplicht en kun je ook gewoon een kopje koffie of thee komen drinken.
 
De Buurtkamer in Burgum is te vinden in Glinstra State. Je bent er van harte welkom op maandagochtend tussen 09.30 en 12.00 uur en op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur. Deelname aan activiteiten is vrijblijvend en veelal kosteloos. Koffie/thee kost € 0,50.
 
De Buurtkamer in Burgum wordt georganiseerd door inwoners in samenwerking met Stichting AanZet, en KEaRN Welzijn. Meer informatie bel Doetie op 0611093264. 

* Er zijn inmiddels 4 Buurtkamers in de regio Noord Friesland. En de locatie in Burgum is er één van! Andere locaties van de Buurtkamer vind je in de Westereen (dinsdagochtend), Kollum (woensdagochtend) en Dokkum (donderdagochtend).

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum