Bridgeclub Burgum

Bridge is een bijzonder boeiend kaartspel, dat thuis of in verenigingsverband, door honderdduizenden mensen in Nederland wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud en het bijzondere is dat er vaak nieuwe sociale contacten ontstaan. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang. Bijna alle spelers leren het bridge door een cursus te volgen. Het is niet alleen gezellig, maar ook bewezen goed voor de hersenen!
Als je al een kaartspel kent, zoals bijvoorbeeld klaverjassen, dan ga je het bridge gemakkelijker leren en al snel merken dat de logische bieder en de handige kaarter de beste scores halen. De cursisten kunnen doorstromen naar de Bergumer Bridge Club, waar op dinsdagavond en op donderdagmiddag competities gespeeld worden. Misschien komt er ergens ook wel een speciale woensdagmiddag bij. Je kunt het spel ook spelen met elkaar of vrienden thuis, online op de computer, tijdens een gezellig toernooi of zelfs een bridgevakantie. Want als dit spel je gegrepen heeft laat het je niet zomaar weer los.

Heb je zin om bridge te leren?Bridge
Volg dan de cursus Start met bridge, een unieke methode om spelenderwijs met bridge te beginnen. Op 27 of 29 januari start bridgedocent Hans van Woerden (bij voldoende deelname) met een cursus voor beginners. De lessen worden op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden met veel praktisch oefenen. Dus je zit al snel aan de speeltafel bridge te spelen en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen. De cursus van 12 lessen wordt afhankelijk van de wensen van de deelnemers op maandagmiddag of -avond of woensdagavond gegeven in Glinstra State te Burgum. Het cursusgeld is slechts € 50,– incl. lesboek. Meer info bij Hans van Woerden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In januari 2020 start op maandagavond ook een bridgecursus voor gevorderden: Flits 2. Deze cursus is een vervolg op de eerdere cursussen: Startersbridge en Start met Bieden. Zij die aan deze cursussen hebben deelgenomen kunnen zich natuurlijk aanmelden voor deze cursus, maar ook zij die hun bied- en speeltechniek op een hoger plan willen brengen. De cursus kost eveneens € 50,- en wordt gegeven door Mick Litjens. Aanmelden bij Hans van Woerden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Mick Litjens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Kun je al bridgen en wil je kennismaken op de Bridgeclub? Dat kan! Een proeflidmaatschap kost niets! Je kunt elke dinsdagavond of donderdagmiddag terecht bij de Bergumer Bridge Club. Neem contact op met Hans van Woerden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 


Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © 2019 - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum