Drumband de Marko’s

Drumband de Marko’s 

Drumband de Marko's is een bekende naam in Burgum en omgeving. De drumband, die elke maandagavond oefent in Glinstra State, laat zich zien in de regio bij optochten, Sinterklaasintochten en avondvierdaagse. Sinds drie jaar is er ook een (jeugd)drumband van start gegaan. Ben je nieuwsgierig naar de (jeugd)drumband? Kom gerust eens kijken op maandagavond tussen 19.00 en 20.30 uur bij de (jeugd)drumband. Je bent ook van harte welkom om drie proeflessen te volgen zodat je kunt ervaren hoe leuk onze vereniging is! 

Marco1Elke donderdagmiddag oefenen de twirlers in Glinstra State. Majorette, maar dan met een modern sausje. Dans, show, beweging en muziek staan centraal. Je kunt al meedoen vanaf 4 jaar! In juni haalden onze twirlers 7 medailles bij de wedstrijden in Kampen, waarvan 4 gouden! 

Op donderdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur oefenen de Color Guardgroepen in Sporthal 't Heech in Noardburgum. In januari en maart doen deze groepen mee, met hun vlaggen en andere attributen, aan verschillende wedstrijden. Ook laten ze zich natuurlijk zien bij optredens samen met De Marko's.

Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Freerk de Hoop (Voorzitter) op 06-41060676. 
We zoeken nog (jeugd)drumbandleden, twirlers en Color Guards!

Marco2

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © 2019 - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum