Odensehuis

Het Odensehuis Burgum is het inloophuis voor iedereen die met dementie te maken heeft: mensen met (beginnende) dementie, (klein)kinderen en andere naasten, buren, buurtbewoners, iedereen is welkom. Warmte, gezelligheid, advies en betrokkenheid voeren de boventoon. Maar ook inspiratie en houvast, omdat we begrijpen dat u zich in het dagelijks leven met dementie steeds opnieuw moet aanpassen. Niet de ziekte maar de mens staat centraal, met veel aandacht voor de psychische en sociale gevolgen van dementie.
activi creaOdensehuizen zijn vernoemd naar de Deense plaats Odense, waar het eerste inloophuis voor mensen met dementie en hun mantelzorgers werd opgericht. Een plek waar mensen met dementie en hun naasten zich helemaal op hun gemak voelen. Mensen lopen er binnen wanneer ze willen. Voor een kop koffie, een praatje, om mee te doen aan een activiteit of om gewoon de krant te lezen. De plek waar mensen weten of met elkaar delen hoe dementie je dagelijks leven beïnvloedt.

We zijn er voor u, iedere woensdag van 10.00 tot 16.00 uur in Glinstrastate, tevens in Berchhiem op dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur, Prins Bernhardstraat 74.

Niels Nijdam en Martine Adema Info: 06 – 29 39 15 51

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © 2019 - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum