Bloemschikken

Mooie decoratiestukken voor in en om het huis 

Elke maand leert u een nieuwe techniek! Voor een leuke workshop met veel bloem en groen! Het is altijd leuk om met bloemen en groen te werken, alleen ontbreekt soms de techniek om tot een mooi bloemstuk / werkstuk te komen. 

Mijn workshops zijn bedoeld om u wegwijs te maken in het mooie vak van de bloemsierkunst. Ook voor personen die nog nooit een workshop bloemschikken hebben gevolgd is dit geen probleem omdat alles van A tot Z wordt voorgedaan en u met een leuk werkstuk naar huis gaat. Wij maken gebruik van de laatste woontrends en maken echte blikvangers! 

*Februari (05-02-20)
Werken met stekjes en mos. Dit stuk is lekker lang houdbaar doordat we werken met kamerplanten. 

*Maart (04-03-20)
Rups. Door middel van kleine boomschijfjes touw en elastiek gaan we onze eigen rups maken met daar tussen in verse kleurrijke snijbloemen. 

*April (01-04-20)
Een prachtig paasstuk in de vorm van een paasei. Een pronkstuk voor op tafel. Deze kan binnen of buiten op de tuintafel geplaatst worden. 

*Mei (06-05-20)
Bijna zomer dat betekend kleur! We maken een prachtige tropische zomers tafereel met als basis een ananas. 

Een workshop is max 2 uur per avond en wordt 1 keer per maand aangeboden. De workshops starten om 19:30 uur in Glinstra State. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0634279461. Prijs per avond €18.50 incl. koffie en thee en wat lekkers, gereedschap gebruik, dode materialen zoals oase boomschors enz. excl. levende materialen zoals bloemen en bladeren deze neemt u zelf mee naar de workshop zodat u deze naar eigen smaak kan uitzoeken. Het instructieblad krijgt u toegestuurd bij opgave.
Deelnemers: Min 4 Max 15. Voor meer leuke workshops: www.vanchristien.nl.

 

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © 2019 - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum