Nieuws

Grand Café Matinee

Glinstra State presenteert:
Live artiesten in een smûke café setting!
De toegang is gratis.18 september: Rockabilly -
The Haystack Hillbillies
Met The Haystack Hillbillies, een nieuwe frisse band met een oud vertrouwd geluid! De muziekstijl van de Haystack Hillbillies wordt vaak omschreven als Rockabilly, Rockin’ Hillbilly of Hillbilly Boogie, en Traditional Country. En tegenwoordig ook steeds vaker als ‘Roots Americana’ en ‘Ameripolitan’.
Lees meer >

23 oktober: Autumn Leaves Muziekfestival - Jazzclub Bergum
Een swingend muziekfestival met o.a. de vol-gende bands: Clay Corners Bigband, Jazz-workshop Swing- time, Sextet Winfred Buma, Big Mill Band, Crazy Tunes Jazz Band, Bigband Leeuwarden, Bigband “De Wâldsang” en Milestones.
Lees meer >

20 november: Country band - Tenderfeet
Tenderfeet is een 5 mans-formatie opgericht met het doel om gezellige Americana/Country muziek te maken. De band is gestart met het spelen van Johnny Cash songs, inmiddels hebben ze dit repertoire uitgebreid met nummers van Merle Haggard, Toby Keith, Eric Clapton en diverse andere Country and Americana songs. Kortom een veelzijdige band met een breed repertoire.
Lees meer >

18 december: Blues band - 4Aces
De band heeft een breed repertoire en speelt met veel energie bluescovers uit alle tijden. Snelle dansbare blues, maar ook langzaam, meeslepend en hartverscheurende nummers komen voorbij. Daarom zal een optreden van the 4Aces nooit vervelen. Zij schuwen het repertoire van de oude meesters niet maar zullen er ten aller tijde een eigen draai aangeven.
Lees meer >

 

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum