Nieuws

Maandag 11 september 2023

Ochtend
10.15 – 12.00 Buurtkamer 
De Buurtkamer organiseert een High tea. Opgave voor 6 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-39738222hightea
Middag
13.30 - 17.00  Biljarten (doen/kijken)
De biljartclub organiseert een drieband biljarttoernooi. Je hoeft geen lid te zijn van een club dus het is voor iedereen. Opgave voor 9 september.


Biljart2021

 

15.00 - 15.20 & 15:30 - 15:50  Proefles stoelyoga (opgave 06-19358009/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit!

16.30 - 17.00 & 20.30 - 21.00 Proefles yoga op de mat 

Meer info zie deze link


Avond
19.00 Optreden drumband Drumband De Marko’s 
De Marko’s repeteren elke maandag in Glinstra state. Veel mensen uit Burgum en omstreken kennen Drumband de Marko’s. Dit is een enthousiaste drumband met Twirling en Color Guardgroepen die regelmatig optredens verzorgen in de regio en daarbuiten. Elke maandavond oefenen de gevorderden van de drumband. In de wintermaanden speelt de groep samen in Glinstra State en ’s zomers oefent de drumband buiten op het maat- en figuurlopen. De Color Guards trainen in Drachten in samenwerking met de color guardgroep 'Nova'. De twirlers doen dit op vrijdagavond in Sporthal 't Heech in Noardburgum. De drumbandleden bespelen de snaredrum, lyra, bekkens, basedrum, tamboerijn, sambaballen of claves. De muzieklessen worden binnen de vereniging gegeven. Ook het notenschrift hoeft niet beheerst te worden. Dit leer je bij De Marko's. Ook bij de Color Guard en twirlinggroepen worden alle oefeningen en het maatlopen aangeleerd, ook doen zij mee aan wedstrijden. De muzieklessen voor de drumbandleden worden, in goed overleg, op verschillende momenten gegeven. Iedereen vanaf 7 jaar kan zich opgeven bij de drumband. Voor ritme-lessen is het ook mogelijk om eerder te starten.  Voor meer informatie kan worden gebeld naar De Marko's 06-41060676, gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom op maandagavond 11 september 'speeddaten' met onze leden! Zo hoor je uit eigen ervaring hoe leuke een muzikale hobby bij De Marko's is. De Marko’s zijn meer dan een drumband. De drumband organiseert regelmatig activiteiten voor haar leden. Van bingo tot paasactiviteiten en van een disco tot uitstapjes. Ook is er een tweejaarlijks drumbandweekend. Ieder jaar zijn er twee bingo's en is er een spooktocht om de verenigingskas te spekken. De Marko's doen ook mee aan acties van de Poiesz en de Rabobank. Nieuwsgierig naar drumband de Marko’s, heb je altijd al in een drumband willen spelen? Kom het dan proberen tijdens een interactief optreden.
marko

19.30 Opening expositie 'kunst met een verhaal' (alleen voor genodigden)

 

20.30 - 21.00 Proefles yoga op de mat   Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum