Skip to main content

Nieuws

Donderdag 15 september 2022

Ochtend
10.00 – 11.00 Optreden ensemble Muziek Authentiek
Muziek en zang vanaf de jaren 50. Van “green green gras of home” via “als de zon schijnt” tot “vaya con dios”. Een optreden van Muziek Authentiek is afwisselend, onderhoudend en vrolijk. Muzikale heerlijkheden uit het verleden. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Middag
14.30 - 16.00 Kidsbingo groep 5-8
Kosten €2,50. Opgave voor 9 september.


bingo

14.00 - 16.00 Demo Bridge

Vandaag organiseert de Bergumer Bridge Club in Glinstrastate een bijeenkomst om kennis te maken met bridge. Er is een korte en leuke demonstratie van bridge om alvast een indruk te krijgen. Maar je kunt ook meteen zelf aan de bridgetafel gaan zitten om met wat hulp het spelletje te spelen. Pas op: het spelletje werkt wel verslavend!!  

Op 3 oktober 2022 start bridgedocent Hans van Woerden (bij voldoende deelname) met een cursus voor beginners. De lessen worden op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden met veel praktisch oefenen. Dus je zit al snel aan de speeltafel bridge te spelen en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen. De cursus van 12 lessen wordt op maandagavond gegeven in Glinstra State te Burgum. Het cursusgeld is € 75,– inclusief lesboek. Meer informatie bij de docent en contactpersoon voor de Bergumer Bridge Club: Hans van Woerden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21287288

 

 


Avond
vanaf 17:30 uur Filmdiner
In samenwerking met het filmcafé Burgum; Dinerbuffet inclusief film “A star is Born”
Kosten €15,-. Opgave vanaf 9 september 12.00 uur t/m 13 september. Let op: vol=vol




star