Over Glinstra State

Glinstra State biedt een plaats in Burgum waar iedereen zich kan ontwikkelen en ontspannen, een ontmoetingsplek voor jong en oud. 

De nieuwe locatie maakt het mogelijk om op vele manieren de verbinding te maken tussen jong en oud, verschillende stichtingen en activiteiten. Daarnaast is er nu ruimte voor nieuwe activiteiten. Het nieuwe gebouw wordt daarmee optimaal benut met een ruim aanbod van koersbal tot legofestijn en van filmavond tot het Eetcafé. Dit jaar is er ook kruisbestuiving ontstaan tussen activiteiten, de Creaclub gaat tussen de middag lekker lunchen bij het Lunchcafé. Dat is weer één van de voordelen van het gebouw. 

Vanaf 1 juni starten de meeste activiteiten weer op en hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen ivm corona getroffen. 

Bestuurlijk gaan we als Glinstra State verder in de doorontwikkeling van de organisatie. Bedrijfsmatig, financieel en juridisch herijken we en stellen we bij waar nodig. Dit jaar is één van de speerpunten geweest om dichter bij de vrijwilligers en gebruikers te komen. Wat speelt er en waar kunnen we elkaar versterken? 

En we kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe trots en dankbaar we zijn voor iedereen die zich inzet voor Stichting Sociaal Cultureel Werk in Glinstra State. Bedankt!

Namens het bestuur, 

Tineke Helmers
Voorzitter Stichting Sociaal Cultureel Werk Burgum

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum