Valse noot

Popkoor de Valse Noot
Popkoor de Valse Noot organiseert een open avond voor mannen op donderdag 23 januari en donderdag 6 februari om 19.30 uur in de grote zaal van Glinstra State. Plezier in zingen Veel mannen durven de stap naar een popkoor niet te zetten omdat ze twijfelen aan hun eigen zangstem. Ze stellen vaak solo-eisen aan hun stem, en dat is niet reëel want solokwaliteit is niet nodig om in een koor te kunnen zingen. Daarom is er op deze avonden de kans om een repetitie bij te wonen , zonder kosten en zonder verplichtingen. Als je denkt dat zingen leuk is en je hebt er zin in, is er niets meer dat je dan tegenhoudt! Een goede stem is niet aan leeftijd gebonden. Kan je geen noten lezen, dit is geen bezwaar! Wees Welkom. Popkoor de Valse Noot staat onder leiding van dirigent Feike van der Zee. We zingen 1 keer per twee weken op de donderdagavond. De contributie is 10 euro per maand. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jetske Zijlstra, tel. 06 36565527. 

We roepen iedere man op die wel eens zingt onder de douche of in de auto. Kom naar Glinstra State en breng je broer, buurman, vriend, collega en/of neef maar ook gerust je vrouw mee en ontdek het plezier in zingen met ons popkoor! 

Valse noot

Swingkoor Burgum

Swingkoor Burgum
Swingkoor Burgum is zelfstandig actief vanaf september 2013. Ons repertoire bestaat uit jazz- en popsongs met een vleug anders. Instuderen doen we onder leiding van dirigente Vronie de Vreeze. Achter de piano zit Remko Hoitsma. We voelen ons thuis bij een breed scala aan artiesten zoals Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan en Duke Ellington maar ook Van Morrison, The Pointer Sisters en Jason Mraz. We zingen zoveel mogelijk meerstemmig, met begeleiding op de piano en soms ook a-capella. 

We oefenen maximaal 37x per jaar en doen dat met veel inzet en plezier. We repeteren iedere dinsdag van 19:45 - 21:45 uur in Glinstra State. De kosten bedragen € 198,- per jaar. Sopranen, alten, tenoren en bassen zijn hartelijk welkom. Iets voor jou? Heb je belangstelling, voel je vrij om eens binnen te lopen! 


popkoor

Open inloop

Open inloop Glinstra State
Elke doordeweekse dag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur is de hal van Glinstra State open. De koffiedames zorgen voor een kopje koffie of thee. Er wordt vaak gekaart, er is tijd om de krant te lezen, een praatje te maken, even te kijken bij één van de activiteiten of om een boek uit te zoeken uit de grote letter bibliotheek. U bent van harte welkom! 

Open inloop

Ouderengymnastiek

Gymnastiek
Op de maandagochtend zijn er nu, vanwege de grote belangstelling, twee groepen gymnastiek enthousiasten! Zij houden de spieren soepel onder begeleiding van Sjoerd. Deze gymgroep is een tijd geleden gestart in het kader van “Gezond in Beweging” en bewegen doen we dus ook. Maar het is ook gewoon gezellig! Nieuwe leden zijn altijd welkom.
Info en/of opgave via tel.: 0511- 469060. 

gymnastiek

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum