Avond4daagse - Home Edition

De Avond4daagse gaat dóór!

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Maar we hebben goed nieuws! Met een speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we dit jaar toch gaan lopen. Vol trots presenteren we: Avond4daagse - Home Edition.

Wat is Avond4daagse - Home Edition?

Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus 2020 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd! 

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! 

Aanmelden

Schrijf je direct in via het inschrijfformulier. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €5 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd. 

Heb je nog vragen? Wellicht staat jouw antwoord al bij de Veelgestelde vragen.

Deel je avonturen!

We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse - Home Edition. Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehome

Knutselclub

activi creaLekker met je handen bezig met bijv. klei, verf, kralen, houtjes en nog veel meer.

Deze club is op de maandagmiddag na schooltijd en kost € 1,50 per keer.

Zin om mee te doen?
Geef je op via 0511- 469060 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Workshop koken

activi creaUpdate: Workshop bakken & koken zit vol.

Koken en bakken op maandag

Aan de slag in de keuken met eenvoudige kook en bak activiteiten. Deze club is voor 7-9 jarigen op de maandagmiddag om 15.00 uur en kost € 2,50 per keer. Zin om mee te doen? Geef je op bij Glinstra State via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol = vol! 

Koken en bakken op dinsdag

Deze workshops op de dinsdag is een echte kook/bak club waar je aan de hand van recepten leert om zelf maaltijden klaar te maken. Eerst ga je het recept goed lezen en dan aan de slag. Het resultaat wordt dan gezellig opgegeten en daarna wordt alles weer keurig opgeruimd.
Deze club is voor ‘tieners’ van 10 t/m 12 jaar en kost € 2,50 per keer.

Zin om mee te doen? Geef je op bij Glinstra State via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Film kijken

activi creaElke 2de vrijdag van de maand van 19.00-21.00 uur is er een speciale kinderfilm op groot beeld. Welke film er draait zie je op de posters die in het dorp en bij de scholen worden opgehangen.

De film kost € 1,50.

Disco

activi creaHet is voor kinderen van de basisschool mogelijk om je verjaardagsfeestje te vieren in Glinstra State in de speciale muziekruimte met een echte DJ die, naast het draaien van de plaatjes, ook voor een prima sfeer zal zorgen. Benieuwd naar de exacte mogelijkheden en kosten, neem dan contact op met Glinstra State via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Kinderyoga workshop

activi creaYin Yang Flow brengt kinderen op speelse wijze in aanraking met yoga. Bij kinderyoga mag je alles even laten voor wat het is. Lekker jezelf zijn, geen prestatiedrang, ontspannen en plezier beleven met vrienden en vriendinnen, geen onderlinge competitie en samen op yoga avontuur. Een avontuur waar alles kan en niets onmogelijk is. We doen actieve oefeningen, maar ook oefeningen waar je meer ontspannen van raakt. De lessen worden naast de yogahoudingen extra leuk gemaakt met spel, muziek, fantasie, verhalen, dans, concentratie-, adem-, zintuig- en ontspanningsspelletjes en creatieve opdrachten. Kinderyoga is geschikt voor alle kinderen en iedereen kan het.
 
Kinderyoga brengt niet alleen maar plezier, ontspanning en lichaamsbeweging met zich mee.
Bewust en onbewust kan yoga bijdragen aan tal van positieve uitwerkingen op de kinderen.
 
Bijvoorbeeld:
Positief denken en zelfvertrouwen;
Balans, flexibiliteit en kracht;
Verbeteren van de concentratie;
Ontspanning, houding en ademhaling;
Evenwicht, reactievermogen en motoriek;
Stimuleren van de fantasie en creativiteit;
Bevorderen van wederzijds respect;
Eigen grenzen leren stellen;
Leren samenwerken;
Zelfbewustzijn en lichaamsbesef.
 
Wanneer: vrijdag: 13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december van 15:00 tot 16:00 uur
 
Kosten: 10 euro per keer of koop een 4-stripppenkaart voor 35 euro
 
Leeftijd: 6 tot en met 12 jaar Heb je interesse in kinderyoga als activiteit, wil je de mogelijkheden bespreken of heb je nog vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Popschool POPGROOVE

activi creaIs je kind enthousiast om een instrument te bespelen, dan is muziekschool POPGROOVE de perfecte plek. We verzorgen uitgebreide lessen op GITAAR, BAS, DRUMS en PIANO. Dit kan als privéles of duoles. Daarnaast hebben we een oefenruimte waar kinderbands wekelijks ’s middags met elkaar repeteren o.l.v. een bandcoach. 

We verzorgen lessen voor alle leeftijden, van beginners tot gevorderden en in diverse samenstellingen. Tijdens je eerste les bespreek je jouw muzikale wensen met je docent zodat hij voor jou een leuk en uitdagend leertraject kan samenstellen. Zo speel je de nieuwste hits terwijl de docent erop let dat je met de juiste speeltechnieken speelt. Noten lezen mag maar is nooit verplicht.

Info
De lessen zijn op maandag, dinsdag en woensdag. De prijs is afhankelijk van lesduur en lessoort. Meer info vind je op onze site www.popgroove.nl of bel met muziekdocent Timme Koudstaal op 06-41480200 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Spaanse Les

Spaans leren spreken (aprender a hablar espanol)

Op dinsdag 10 januari 2023 start er een cursus Spaans spreken. De nadruk ligt op de conversatie met een basisgrammatica. De lessen worden gegeven door Maria Boonstra.
Tijd: 20.00 – 21.00 uur.
Kosten € 80,- voor 10 lessen (excl. koffie/thee en boek € 28,95).
In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor 16 december)

 

cursus spaans

De Soos, 12 jaar en ouder

activi tieners

De soos is bij goed gebruik open op alle doordeweekse dagen van 10.00 tot 17.00 en op de maandag t/m donderdagavond. Vanuit Glinstra State is er toezicht. 

Voor alle duidelijkheid: in de soos mag heel veel, maar er zijn wel een paar regels. Zo mag er niet gerookt worden, er mag geen alcohol gebruikt worden en ook verdovende middelen zijn absoluut niet toegestaan!! 

Pannavoetbal

activi creaGlinstra State beschikt over een verplaatsbare pannavoetbalkooi. Deze staat regelmatig op het terras en kan daar door een ieder die het leuk vindt gebruikt worden. Deze pannakooi kan echter kosteloos door anderen gebruikt worden zoals buurtverenigingen, sportverenigingen, enz. De pannakooi kan via Glinstra State gereserveerd worden. We zorgen er dan voor dat de kooi op een aanhangwagen ligt en door een auto met trekhaak opgehaald kan worden. Bij belangstelling kun je contact opnemen met Glinstra State via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De Computerclub

activi creaEén keer in de veertien dagen is er op de maandagavond de Computerclub. Op deze club kan je op een gezellige manier met de computer aan de slag. Je kan bijvoorbeeld proberen een briefje of een verhaaltje te maken, een e-mail te versturen, je favoriete hobby of muziek op te zoeken op internet. Samen met de begeleiding bekijken we wat je wensen zijn en daar gaan we dan mee aan de slag. Daarbij is er dan ook tijd voor een praatje en voor een bakje koffie of thee. Voor meer informatie kun je terecht bij Glinstra State via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Menu Eetcafé ’t Keldertje

Tot nader orde zullen de gerechten niet gemaakt worden. Dit vanwege het Corona virus.

Kosten: € 6,- excl. consumpties
Reserveren is wel noodzakelijk, dit kan tot donderdag 18.00 uur via onderstaande button
of via 
tel.nr:  0511-469060 

Maak een reservering

Senioren activiteiten

senioren activiteitenOok in het najaar zijn er weer diverse activiteiten voor senioren in Glinstra State, ingang aan de Freerk Bosgraafstraat. Een overzicht van deze activiteiten:

- Biljarten elke dag en maandagavond (competitie & vrij spelen)
- Gymnastiek, maandag van 09.00-10.00 uur.
- Gezellige middag voor kwetsbare ouderen
- Bingo, 1 x 14 dagen op de dinsdag vanaf 19.00 uur
- Muziekgroep, dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur
- Volksdansen, op de woensdag van 13.30-15.30 uur
- Koersbal, dinsdagochtend van 10.00-11.30 uur
- Klaverjassen, vrijdagmiddag van 13.30-16.30 uur 

Openingstijden open inloop: maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur.
Er is veel te doen! Mocht u belangstelling hebben voor deze activiteiten of wensen/ ideeën hebben voor andere activiteiten loop dan gewoon eens binnen bij Glinstra State of bel 0511-469060

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum