Tenderfeet

Tenderfeet is een 5 mans-formatie opgericht met het doel om gezellige Americana / Country muziek te maken. De band is gestart met het spelen van Johnny Cash songs, inmiddels hebben ze dit repertoire uitgebreid met nummers van Merle Haggard, Toby Keith, Eric Clapton en diverse andere Country en Americana songs. Kortom een veelzijdige band met een breed repertoire.

Inloop vanaf 15:30 uur. Live van 16:00 - 19:00 uur.

AC2 2

The Haystack Hillbillies

LOGO HH 2021 page 001 

The Haystack Hillbillies, een nieuwe frisse band met een oud vertrouwd geluid! 

De muziekstijl van de Haystack Hillbillies wordt vaak omschreven als Rockabilly, Rockin’ Hillbillyof Hillbilly Boogie, en Traditional Country. En tegenwoordig ook steeds vaker als ‘Roots Americana’en ‘Ameripolitan’. 

Hoewel er inmiddels een enkel zelf geschreven nummer op hun setlijst staat, zijn de Haystack Hillbillies vooral een tribute-coverband. Zij halen hun nummers uit de overweldigende muzikale schatkamers uit de jaren ’40 – ’50 - ’60 van o.a. SUN-records, Decca, RCA en Capitol Rocords. 

Behalve bekendere nummers van ‘hillbilly cats’ als Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins staan ook de, voor het grotere publiek minder bekende, nummers van o.a. Hank Williams sr., Ernest Tubb en Johnny Horton op hun setlijst. Ook komen tijdens een optreden nummers van modernere bands en artiesten voorbij die door ook deze ‘vintage’ artiesten zijn beïnvloed, zoals Dwight Yoakam en BR5 49. 

Na het uiteenvallen van verschillende bands tijdens de Corona pandemie, vonden deze verschillende muzikanten uit Noord Nederland (letterlijk uit Friesland, Groningen én Drenthe!) elkaar. En ‘tussen de lockdowns van 2021 door’, kreeg de band zijn huidige samenstelling: 

Theunis Lourens, Lead vocals en gitaar 
Elvira van Poelgeest, Double bass
Alje Mulder, Drums en backing vocals 
Taco Snelten, Gitaar en backing vocals  

“Het fijne van Theunis als zanger is, dat hij vooral een heel eigen stemgeluid heeft, en dus niet op een andere zanger lijkt of iemand imiteert…”Taco Snelten 

Inloop vanaf 15:30 uur. Live van 16:00 - 19:00 uur.

Vrijdag 16 september 2022

Ochtend

09.00 - 10.00 Fit en Sociaal open les (bewegen vanaf de stoel)
10.00 - 11.00 Fit en sociaal open les (actief in beweging

10.00 – 12.00 Wolspinnen (d
emonstratie spinnen op een spinnewiel)
Van wol een mooi draadje spinnen. U kunt het zelf proberen. Spingroep 'de draaiende wielen' geeft hierbij uitleg.


spinnenwiel


10.30 – 11.30 Ruilbibliotheek open
Ruilbieb Glinstra State heeft in het café een ruilbieb, een grote versie van de bekende boekenkastjes onderweg. Je kunt hier boeken lenen, ruilen en brengen. Alle genres zijn vertegenwoordigd, inclusief Friese en grote letterboeken. De ruilbieb is geopend tijdens de openingstijden van Glinstra State. Op deze ochtend zijn de vrijwilligers aanwezig voor uitl

ruilbibliotheek

Maandag 12 september 2022

Ochtend
10.15 – 12.00 Buurtkamer 
 De Buurtkamer organiseert een High tea. Opgave voor 7 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-39738222debuurtkamer1

Middag
13.30 - 17.00  Biljarten (doen/kijken)
De biljartclub organiseert een drieband biljarttoernooi. Je hoeft geen lid te zijn van een club dus het is voor iedereen. Opgave voor 7 september.


Biljart2021

15.00 - 15.30  Open les stoelyoga
Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit!

16.00 - 16.30 Open les yoga op de mat   


Avond
19.00 Optreden drumband Drumband De Marko’s 
De Marko’s repeteren elke maandag in Glinstra state. Veel mensen uit Burgum en omstreken kennen Drumband de Marko’s. Dit is een enthousiaste drumband met Twirling en Color Guardgroepen die regelmatig optredens verzorgen in de regio en daarbuiten. Elke maandavond oefenen de gevorderden van de drumband. In de wintermaanden speelt de groep samen in Glinstra State en ’s zomers oefent de drumband buiten op het figuurlopen. De Color Guards oefenen op donderdagmiddag vanaf 16.30 uur in Sporthal 't Heech in Noardburgum. De twirlers doen dit op vrijdagavond in Sporthal 't Heech in Noardburgum. De drumbandleden bespelen de snaredrum, lyra, bekkens, timbalen, basedrum, tamboerijn, sambaballen of claves. De muzieklessen worden binnen de vereniging gegeven. Ook het notenschrift hoeft niet beheerst te worden. Dit leer je bij De Marko's. Ook bij de Color Guard en twirlinggroepen worden alle oefeningen en het maatlopen aangeleerd, ook doen zij mee aan wedstrijden. De muzieklessen voor de drumbandleden worden, in goed overleg, op verschillende momenten gegeven. Iedereen vanaf 7 jaar kan zich opgeven bij de drumband. Voor ritme-lessen is het ook mogelijk om eerder te starten. Bij de Color Guard en twirling kun je al vanaf 5 jaar starten. Voor meer informatie kan worden gebeld naar De Marko's 06-41060676. Ook kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Marko’s zijn meer dan een drumband. De drumband organiseert regelmatig activiteiten voor haar leden. Van bingo tot paasactiviteiten en van een disco tot uitstapjes. Ook is er een tweejaarlijks drumbandweekend. Ieder jaar zijn er twee bingo's en is er een spooktocht om de verenigingskas te spekken. De Marko's doen ook mee aan acties van de Poiesz en de Rabobank. Nieuwsgierig naar drumband de Marko’s, heb je altijd al in een drumband willen spelen? Kom het dan proberen tijdens een interactief optreden.


marko

20.00 - 22.00 Open studio (RTV/NOF)
In Glinstra State is de radiostudio van RTV/NOF gevestigd. Van hieruit worden verschillende radio-uitzendingen opgenomen en live uitgezonden. In de open week is er een mogelijkheid om live een uitzending bij te wonen.


rtvnof

Dinsdag 24 september

Ochtend
9.30 – 11.30 Koersbal (doen, kijken)
Koersbal wordt gespeeld op een mat, met ballen die niet helemaal rond zijn. Het is de bedoeling dat je je ballen zo dicht mogelijk bij de jack (de kleine witte bal) rolt.
Het is een gezellige indoorsport. Kom kijken en probeer het eens!

Elke dinsdagmorgen wordt dit gespeeld van 9.30 - 11.30 uur

koersbal

Middag
14.30 - 16.00 kinderactiviteit (doen)
Tijdens deze kook- en bak activiteit kunnen de kinderen van groep 5-8 aan de slag. Vanaf oktober start er weer een kook- en bak serie voor de kinderen. Kom proberen en kijken of het iets voor je is of wanneer je meer informatie wilt. Deze keer is het gratis. Je kunt je ter plekke opgeven als het je iets lijkt.


activi koken


15.30 - 17.30 Big band (kijken)
De Bigband oefent in Glinstra State elke dinsdagmiddag. Deze keer is het een open sessie waarbij u kunt komen luisteren of zelfs een dansje kunt wagen.

bigbandAvond
19.30 - 21:00 Creaclub(samen creatief voor mensen met een beperking)
In deze openingsweek kun je meedoen aan een kleine knutselactiviteit en het programma voor komend seizoen ophalen.

Crea club


19.30 - 21:00 Bingo 55+
Eens per 2 weken is er een gezellige bingoavond voor 55+ ers. Kom eens kijken en doe een ronde mee!

bingo

Zaterdag 17 september 2022

16.00 – 19.00 Dorpsbarbeque met springkussen voor de kids

Kom genieten van een heerlijke BBQ in de tuin van Glinstra State! We hopen op mooi weer.
Kosten €12,50/kinderen tot 12 jaar €7,50. Opgave voor 14 september.


bbq

Dinsdag 13 september 2022

Ochtend
10.30 – 11.00 Optreden Burgumer Muzikanten
Optreden Burgumer Muzikanten. De Burgumer Muzikanten bestaat uit 6 muzikanten die met name (oude)meezingers en luisterliedjes ten gehore brengen onder begeleiding van accordeon en gitaar.

Middag
13.45 - 15.30  Feestelijke introductie 'De Bus' 


debus

14.30 - 16.00 kidskoken groep 5 - 8
Introductie van een 10-weekse kookclub. Onder begeleiding gaan kinderen (leren)koken en bakken. Een voorproefje van de inhoud van de kookclub. Vanaf dan kunnen kinderen zich ook opgeven. Kosten: €15,- voor 10 keer. Kidskoken is elke dinsdagmiddag van 14.30 – 16.00 en de eerste reeks start op 20 september en in januari start de tweede reeks. In de schoolvakanties is er geen koken en bakken.

15.00 - 17.00 kennismaken met schaken
Schaakclub NEO is alweer een tijdje actief in Glinstra State. Op de maandagavond is onze clubavond en starten we om 19:45 uur. Jeugdleden schaken van 18:30 tot 19:30 uur.
Lijkt het je leuk om kennis te maken met het schaken of heb je al ervaring met dit mooie spel en wil je eens een potje schaken tegen onze leden?

Kom dinsdagmiddag 13 september gerust langs tussen 15:00 en 17:00 uur.
We vertellen jou over onze clubavond en kunnen een partijtje spelen.

Natuurlijk kun je op onze clubavond ook eens langskomen en eens kijken bij deze prachtige denksport.


schaak


15.00 - 16.00 
Workshop Perspectief in het Stationnetje
Vanaf 14 jaar. Opgave voor 12 september

15.00 - 17.00 Muziek met de Crazy Tunes JazzbandbigbandAvond
19.30 - 21:00 Startactiviteit CreaClub
Elke dinsdagavond van 19.30 - 21.00 met uitzondering van de schoolvakanties. Kosten: €40,- per seizoen. De Creaclub is een club voor mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van de activiteiten is heel divers en er wordt geprobeerd om voor iedereen een gezellige avond aan te bieden. De begeleiding wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers. In deze openingsweek kun je meedoen aan een kleine knutselactiviteit en het programma voor komend seizoen ophalen.

Crea club

Woensdag 14 september 2022

Ochtend
10.00 - 11.00 Optreden zangeres Rita Looij (zangeres muziek authentiek)

Middag
12.00 – 13.30 Proeverij Lunchcafé 
Elke woensdag tussen 12.00 -13.00 maken mensen met een beperking een heerlijke lunch klaar onder begeleiding van een groep vrijwilligers. Tijdens de open week is er een (voor)proeverij van verschillende lunchgerechten.

activi lunchcafe


14.00 - 16.00 Workshop: met jouw talent kun je meer dan je denkt.

Je hebt een idee. Maar je denkt dat het niet zal lukken. Wij zeggen:
‘’Met jouw talent kun je meer dan je denkt!’’ Kom je eigen talentencocktail maken!

Maximaal 20 personen, vol = vol.
We zien je graag woensdag 14 september om 14:00 uur!
Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilma & Marchien
Gemeente Tytsjerksteradiel

cocktail


14.00 - 15.30 Openles volksdansgroep 'Blier fan 'e Flier'
Wat houdt het in, is het misschien wat voor mij?  
Onder leiding van Antina Hoogerhuis mag u het proberen. Elke woensdag is er een actieve groep ouderen die volksdansen. 
Heeft u altijd al willen weten of dit iets voor u is, kom dan meedoen of kijken.


dans5

16.00 - 18.00 Open studio (RTV/NOF)
Zie maandag voor meer info.


rtvnof

Avond
19.30 - 21:00 Openles country line dance 
Vanaf 7 september start het country line dance weer. Het zijn 15 lessen per seizoen. Tijdens de open week kunt u ervaren of het wat voor u is.

countrylineDonderdag 15 september 2022

Ochtend
10.00 – 11.00 Optreden ensemble Muziek Authentiek
Muziek en zang vanaf de jaren 50. Van “green green gras of home” via “als de zon schijnt” tot “vaya con dios”. Een optreden van Muziek Authentiek is afwisselend, onderhoudend en vrolijk. Muzikale heerlijkheden uit het verleden. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Middag
14.30 - 16.00 Kidsbingo groep 5-8
Kosten €2,50. Opgave voor 9 september.


bingo

14.00 - 16.00 Demo Bridge

Vandaag organiseert de Bergumer Bridge Club in Glinstrastate een bijeenkomst om kennis te maken met bridge. Er is een korte en leuke demonstratie van bridge om alvast een indruk te krijgen. Maar je kunt ook meteen zelf aan de bridgetafel gaan zitten om met wat hulp het spelletje te spelen. Pas op: het spelletje werkt wel verslavend!!  

Op 3 oktober 2022 start bridgedocent Hans van Woerden (bij voldoende deelname) met een cursus voor beginners. De lessen worden op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden met veel praktisch oefenen. Dus je zit al snel aan de speeltafel bridge te spelen en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen. De cursus van 12 lessen wordt op maandagavond gegeven in Glinstra State te Burgum. Het cursusgeld is € 75,– inclusief lesboek. Meer informatie bij de docent en contactpersoon voor de Bergumer Bridge Club: Hans van Woerden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21287288

 

 


Avond
vanaf 17:30 uur Filmdiner
In samenwerking met het filmcafé Burgum; Dinerbuffet inclusief film “A star is Born”
Kosten €15,-. Opgave vanaf 9 september 12.00 uur t/m 13 september. Let op: vol=vol
star

Maandag 11 september 2023

Ochtend
10.15 – 12.00 Buurtkamer 
De Buurtkamer organiseert een High tea. Opgave voor 6 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-39738222hightea
Middag
13.30 - 17.00  Biljarten (doen/kijken)
De biljartclub organiseert een drieband biljarttoernooi. Je hoeft geen lid te zijn van een club dus het is voor iedereen. Opgave voor 9 september.


Biljart2021

 

15.00 - 15.20 & 15:30 - 15:50  Proefles stoelyoga (opgave 06-19358009/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit!

16.30 - 17.00 & 20.30 - 21.00 Proefles yoga op de mat 

Meer info zie deze link


Avond
19.00 Optreden drumband Drumband De Marko’s 
De Marko’s repeteren elke maandag in Glinstra state. Veel mensen uit Burgum en omstreken kennen Drumband de Marko’s. Dit is een enthousiaste drumband met Twirling en Color Guardgroepen die regelmatig optredens verzorgen in de regio en daarbuiten. Elke maandavond oefenen de gevorderden van de drumband. In de wintermaanden speelt de groep samen in Glinstra State en ’s zomers oefent de drumband buiten op het maat- en figuurlopen. De Color Guards trainen in Drachten in samenwerking met de color guardgroep 'Nova'. De twirlers doen dit op vrijdagavond in Sporthal 't Heech in Noardburgum. De drumbandleden bespelen de snaredrum, lyra, bekkens, basedrum, tamboerijn, sambaballen of claves. De muzieklessen worden binnen de vereniging gegeven. Ook het notenschrift hoeft niet beheerst te worden. Dit leer je bij De Marko's. Ook bij de Color Guard en twirlinggroepen worden alle oefeningen en het maatlopen aangeleerd, ook doen zij mee aan wedstrijden. De muzieklessen voor de drumbandleden worden, in goed overleg, op verschillende momenten gegeven. Iedereen vanaf 7 jaar kan zich opgeven bij de drumband. Voor ritme-lessen is het ook mogelijk om eerder te starten.  Voor meer informatie kan worden gebeld naar De Marko's 06-41060676, gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom op maandagavond 11 september 'speeddaten' met onze leden! Zo hoor je uit eigen ervaring hoe leuke een muzikale hobby bij De Marko's is. De Marko’s zijn meer dan een drumband. De drumband organiseert regelmatig activiteiten voor haar leden. Van bingo tot paasactiviteiten en van een disco tot uitstapjes. Ook is er een tweejaarlijks drumbandweekend. Ieder jaar zijn er twee bingo's en is er een spooktocht om de verenigingskas te spekken. De Marko's doen ook mee aan acties van de Poiesz en de Rabobank. Nieuwsgierig naar drumband de Marko’s, heb je altijd al in een drumband willen spelen? Kom het dan proberen tijdens een interactief optreden.
marko

19.30 Opening expositie 'kunst met een verhaal' (alleen voor genodigden)

 

20.30 - 21.00 Proefles yoga op de mat   Dinsdag 12 september 2023

Ochtend
10.00 – 11.00 Optreden Burgumer Muzikanten
Optreden Burgumer Muzikanten. De Burgumer Muzikanten bestaat uit 6 muzikanten die met name (oude)meezingers en luisterliedjes ten gehore brengen onder begeleiding van accordeon en gitaar.

Middag
14.30 - 16.00 kidskoken voor groep 5-8

activi koken

 

15.00 - 17.00 kennismaken met schaken

Schaakclub NEO is alweer een tijdje actief in Glinstra State. Op de maandagavond is onze clubavond en starten we om 19:45 uur. Jeugdleden schaken van 18:30 tot 19:30 uur.
Lijkt het je leuk om kennis te maken met het schaken of heb je al ervaring met dit mooie spel en wil je eens een potje schaken tegen onze leden?

Kom dinsdagmiddag 12 september gerust langs tussen 15:00 en 17:00 uur.
We vertellen jou over onze clubavond en kunnen een partijtje spelen.

Natuurlijk kun je op onze clubavond ook eens langskomen en eens kijken bij deze prachtige denksport.


schaak


15.00 - 17.00 Open repetitie van de Crazy Tunes Jazz Band 


bigbandAvond
19.30 - 21:00 Workshop bloemschikken / herfsttaartje maken
Kosten € 5,- opgave voor 9 september


bloemschikken

Woensdag 13 september 2023

Ochtend
10.00 - 11.00 Rondleiding door Glinstra State 

Middag

12.00 – 13.00 Kennismaking met het lunchcafé
Elke woensdag tussen 12.00 -13.00 maken mensen met een beperking een heerlijke lunch klaar onder begeleiding van een groep vrijwilligers. Tijdens de open week kunt u kennismaken met het lunchcafé. Opgave voor 12 september 12:00 uur.activi lunchcafe


13.30 - 16.30 Buurtkamer Bingo 
€ 0,50 per kaart

bingo
Avond
19.30 - 21:00 Openles country line dance 

countrylineDonderdag 14 september 2023

Middag
14.30 - 16.00 Kinderactiviteit voor groep 3-8  Stormbaan!!


stormbaan 7 groot


14.00 Maak kennis met Bridge
Vandaag organiseert de Bergumer Bridge Club in Glinstrastate een bijeenkomst om kennis te maken met bridge. Er is een korte en leuke demonstratie van bridge om alvast een indruk te krijgen. Maar je kunt ook meteen zelf aan de bridgetafel gaan zitten om met wat hulp het spelletje te spelen. Pas op: het spelletje werkt wel verslavend!! 

 bridge2023


Avond
vanaf 17:30 uur Filmdiner Elvis (2022)
Tijdens de openingsweek brengen wij in samenwerking met het Filmcafé Burgum de film ‘Elvis’ uit 2022. Dé grote ‘blockbuster’ van vorig jaar van regisseur Baz Luhrmann over het turbulente leven van één van de eerste en grootste supersterren die de wereld ooit gekend heeft.  

Wie Luhrmanns ‘Moulin Rouge!’ (2001) gezien heeft zal niet alleen enkele castleden herkennen, maar beslist ook zijn typische stijl. Luhrmann entertaint als geen ander, neemt je op hoog tempo vol energie mee door het leven van The King en geeft je nooit de kans om weg te dutten. We zien Elvis (Austin Butler) zoals we hem leerden kennen, een echte 'family man', gelovig, gul, met een innemend karakter en een nimmer falende dijk van een stem. Ook maken we kennis met de verteller, Elvis’ manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks) die eigenlijk gewoon Dries van Kuijk heet en uit Breda komt. Net zoals in het werkelijke leven blijft de Colonel in de film een vaag en ongrijpbaar figuur. Hij wordt deels afgespiegeld als iemand die het goed voorheeft met Elvis en deels als slimme zakenman die voornamelijk uit is op eigen gewin, maar hij is en blijft de man die voor Elvis geweldige kansen zag en greep. Het publiek wordt geprikkeld na te denken over de vraag wat geleid heeft tot de dood van Elvis en anderen zoals hij: drugs, stress, uitbuiting van managers of is het zoals de Colonel oppert de liefde die zij voelen voor hun naasten en het publiek? Of ligt het nog dieper?

Een visueel feest en een wervelende ervaring
De editing is buitengewoon spectaculair met extreme zoom-ins en tollende overgangen, de camera lijkt wel gemonteerd op een achtbaan. Een bombastische set met indrukwekkende kleding kan natuurlijk niet uitblijven. Exorbitante elementen, kenmerkend voor de optredens van Elvis, worden dankbaar nog eens aangezet in de stijl van Luhrmann. 

Hoewel de stem en de soepele bewegingen van Elvis lastig te evenaren zijn, zet Austin Butler met overtuiging zijn beste beentje voor. Hij heeft zich tot in de puntjes verdiept in de zo herkenbare bewegingen van de ster. Een film over de King zonder muziek heeft weinig gewicht en dus zette Luhrmann en zijn team alle zeilen bij. Op stilistisch en thematisch passende wijze wordt muziek van toen tot nu, van Elvis zelf en van anderen, gemixt met vloeiende geluidsovergangen. 

Net als met alle biopics zullen de echte fans een aantal onnauwkeurigheden en onjuistheden ontdekken, maar deze doen geen afbreuk aan het verhaal. Voor de fans is er genoeg te genieten; voor degenen die zich niet in zijn oeuvre hebben verdiept, brengt de film een flitsende kennismaking. Wie nog geen fan is van Elvis Presley, zal het na deze film een beetje worden.

Filmdiner
Tijdens de openingsweek kunt u naast de film ook genieten van een heerlijk, bij het thema van de film passend buffet. De prijs voor film en buffet samen bedraagt € 25. Wilt u liever alleen naar de film, dan kan dat ook. U betaalt dan € 6 voor een kaartje. De kaartjes voor zowel het filmdiner als de film zelf zijn beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren!  Opgave filmdiner: vanaf 8 sept. 12.00 uur t/m 12 september.

Het buffet is geopend vanaf 18.00 uur en de film start om 19.30 uur. Vanwege de lengte van de film, lassen wij om ca. 21.00 uur een pauze in van een half uur. De film eindigt om ca. 22.30 uur en an afloop is er natuurlijk nog voldoende gelegenheid om na te praten over ‘Elvis'.

 

elvis2022

Vrijdag 15 september 2023

Ochtend

09.00 - 10.00 Fit en Sociaal open les (bewegen vanaf de stoel)
10.00 - 11.00 Fit en sociaal open les (actief in beweging) 

10.00 – 12.00 Wolspinnen (d
emonstratie spinnen op een spinnewiel + verkoop)
Van wol een mooi draadje spinnen. U kunt het zelf proberen. Spingroep 'de draaiende wielen' geeft hierbij uitleg.


spinnenwiel


Middag 

13.30 – 16.00 Klaverjassen

Klaverjassen

Avond 

19.00 – 21.00 Pannatoernooi 6 - 16 jaar 
Knock out Pannatoernooi in 2-tallen (max. plaats voor 20 teams)

Geef je op voor 13 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe mee! 

 

Pannakooi

Postadres

Schoolstraat 83
9251 EB  Burgum

Bezoekadres

Freerk Bosgraafstraat 18
9251 CT  Burgum

Tel.: 0511 46 90 60

Copyright © - St. SCW Burgum "Glinstra State" - Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring - Credits
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum