Skip to main content

Popschool POPGROOVE

activi creaIs je kind enthousiast om een instrument te bespelen, dan is muziekschool POPGROOVE de perfecte plek. We verzorgen uitgebreide lessen op GITAAR, BAS, DRUMS en PIANO. Dit kan als privéles of duoles. Daarnaast hebben we een oefenruimte waar kinderbands wekelijks ’s middags met elkaar repeteren o.l.v. een bandcoach. 

We verzorgen lessen voor alle leeftijden, van beginners tot gevorderden en in diverse samenstellingen. Tijdens je eerste les bespreek je jouw muzikale wensen met je docent zodat hij voor jou een leuk en uitdagend leertraject kan samenstellen. Zo speel je de nieuwste hits terwijl de docent erop let dat je met de juiste speeltechnieken speelt. Noten lezen mag maar is nooit verplicht.

Info
De lessen zijn op maandag, dinsdag en woensdag. De prijs is afhankelijk van lesduur en lessoort. Meer info vind je op onze site www.popgroove.nl of bel met muziekdocent Timme Koudstaal op 06-41480200 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..